Oldal kiválasztása

A rendezvényen az alapításának 2009-es millenniumára készülő Pécsi Egyházmegye mutatkozik be, de természetesen lesznek szakmai programok, konzultációk is. A részletes programot a jelentkezőknek később küldjük meg.

A találkozó helyszíne a Pécsi Egyházmegye tulajdonát képező mohácsi háromcsillagos Szent János Hotel, a Duna partján, a kompállomás szomszédságában. Elhelyezés kétágyas szobákban. A program pénteken 19 órakor vacsorával kezdődik, és vasárnap közös ebéddel fejeződik be.

A Pécsi Egyházmegye és az MKPK anyagilag támogatja a rendezvényt, ezért a részvételi díj igen jutányos: teljes ellátással 9000 forint, ebből jelentkezéskor 4500 Ft regisztrációs költséget kérünk, amit a Magyar Katolikus Újságírók Szövetsége számlaszámára (OTP 11711034-20812700) szíveskedjenek befizetni névvel és címmel, „LAPSZERKESZTŐK TALÁLKOZÓJA” megjegyzéssel. A regisztrációs költséget lemondás esetén sem tudjuk visszatéríteni.

Jelentkezni a mellékelt regisztrációs lap visszaküldésével és a részvételi díj befizetésével lehet. Kérjük, minél hamarabb döntsön, mert a férőhelyek száma korlátozott.

Jelentkezési cím: Rochlitz Bernadett sajtóreferens, MKPK Titkársága – Sajtóiroda (Tel.: 321 0945, E-mail: rochlitz@katolikus.hu)

Budapest, 2008. június 2.