Oldal kiválasztása

Hasznos információk

Elektronikus levelezés

A MAKÚSZ lehetőség szerint át kíván állni az elektronikus levelezésre. Az elektronikus levelezés előnye a gyorsaság, naprakészség és költségkímélő. Ezért arra kérjük tagjainkat, adják meg e-mail címüket, melyen az eddiginél gyakrabban tudjunk értesítést küldeni a szövetség életével kapcsolatos információkról, tevékenységeinkről, aktuális híreinkről.
(Az éves értesítőlevelet, valamint az új tagsági igazolványokat a hologramos érvényesítő matricájával együtt továbbra is postai úton küldjük.)

Új tagsági igazolvány

A Magyar Katolikus Újságírók Szövetsége 2005 januárjától új tagsági igazolványt vezetett be. A régi igazolványok ezzel érvényüket vesztették. Minden tagunk számára új tagsági igazolványt készítünk megújítva ezzel tagságukat.

Az új igazolvány kártya alakú, műanyag alapú, egyedi grafikával készített nyomtatott fényképpel, melyet hologramos matrica tesz érvényessé minden évben.

Tagsági díjak

A MAKÚSZ éves tagsági díja dolgozók részére 5000,- Ft, diákok és nyugdíjasoknak 2500,- Ft. Befizetéseket személyesen Werner-Nagy Eszternél a Magyar Katolikus Rádióban (H-1062 Budapest, Délibáb utca 15-17.,  werner-nagy.eszter@katradio.hu, telefon: +36 1 255-3326) tehetik meg munkaidőben, vagy a szövetség az OTP-nél vezetett 11711034-20812700 számú számlaszámán átutalással.