Oldal kiválasztása

Szeptember 10-től folytatjuk nagy sikerű vallásközi előadássorozatunkat, a Pár(huzamos) beszédeket. E félévben az iszlám és a kereszténység sarkalatos témáit járják körül előadóink. Partnerünk a Magyarországi Muszlimok Egyháza.

Szeptember 17-től a Kérdések és feladatok a 3. évezredben című előadássorozatunkra várjuk az érdeklődőket, melyen jezsuiták mutatják be tevékenységüket, kutatási eredményeiket.

Szeptember 24-én vendégünk lesz a világhírű jezsuita, Henri Boulad SJ. 19 órától a Párbeszéd Házában tart előadást.

Októbertől ismét indítjuk 120 órás Drámapedagógia, Médiaismeret, illetve Filmtörténet és filmesztétika képzésünket. A képzésekre nemcsak tanárok, hanem a téma iránt érdeklődők jelentkezését is várjuk!

Pray György Egyháztörténeti Műhelyünk október 8-án és november 12-én rendezi következő előadásait.

Október 13–án és november 17-én szociológus műhelyünk, a FIVÉSZ előadásait hallgatják meg a résztvevők.

November 14- és 15-én XIII. alkalommal hirdetjük meg tematikus nemzetközi amatőrfilmszemlénket, melyhez először fotópályázat is kapcsolódik. A fesztivál idei témája a bizalom. A szemle díszvendége Pupi Avati, olasz filmrendező. Október 20-ig te is nevezhetsz rövidfilmeddel vagy fotóddal!

November 14-én és 15-én a Katolikus Pszichológusok Baráti Köre szervez konferenciát a megküzdés teológiai és pszichológiai szempontjairól.

Információ

Hankovszky Anikó, irodavezető, PR
JTMR–Faludi Ferenc Akadémia

+36/30/690-2320
+36/1/411-0825; fax: 1/327-4056