Oldal kiválasztása

A Magyar Katolikus Újságírók Szövetsége belépett a Magyar Katolikus Egyház mobiltelefonos flottájába.

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia megbízásából az MKPK Titkársága mobil szolgáltatások nyújtása céljából pályázatot írt ki mindhárom hazai mobilszolgáltató számára. A pályázatot a Magyar Telekom Távközlési Nyrt. (azaz a T-Mobile) nyerte. Az MKPK és a Magyar Telekom Nyrt. közötti együttműködési megállapodást Dr. Erdő Péter bíboros, az MKPK elnöke írta alá.

A kedvezményes előfizetői konstrukciók egyaránt elérhetőek a papság, az egyházi alkalmazottak és minden önkéntes egyházi szolgálattevő, így a Magyar Katolikus Újságírók Szövetségének tagsága számára.

A használati feltételekről, valamint a belépési lehetőségekről a szerződésben rögzítettek alapján mindenki számára látogatható oldalon nem közölhetünk adatokat. Így a részletes információkat kizárólag elektronikus, vagy postai úton küldünk tagjaink számára. A szolgáltatás rajtunk keresztül kizárólag tagjaink számára érvényes.

A MAKÚSZ tagjai számára a tarifatáblázatról, az akciós készülékvásárlásról, egyéb tájékoztatásról, vagy szerződéskötés részleteiről a makusz@makusz.hu címen adunk tájékoztatást.

Általános (nyilvános) információk:
A flottába való belépés kizárólag előfizetőssel, így hűségnyilatkozat aláírásával történhet. (Feltöltőkártyás számlacsomag nem létezik a flottán belül.)

Az előfizetéseket mindenki magánszemélyként, saját névvel, saját névre köti, így minden költség az előfizetőt terheli. Sem a MAKÚSZ, sem a katolikus egyház anyagi, vagy más felelősséget nem vállal. A MAKÚSZ csak igazolást ad, hogy tagja jogosult a kedvezményes csomag igénybevételére.

A Magyar Katolikus Újságírók Szövetségének tagjai összesen öt előfizetést köthetnek, így az egyébként nem jogosult családtag is bevonható a flottába. Az előfizetésekhez minden esetben a MAKÚSZ-tag nevére állítjuk ki az igazolást. Több (kettő-öt) előfizetés esetén is az igazolást tagtársunk nevére állítjuk ki, mellyel különböző számokra, de egy névre köthet szerződést.

Készülékvásárlás esetén – akciótól függően – egy vagy két éves hűségnyilatkozatot kell aláírni. E nélkül is be lehet lépni a flottába, de akkor a sim-kártya aktiválásáért kell 500-600,- Ft-ot fizetni. (Aktuális akciós készülékvásárlási lehetőségekről érdeklődjön a makusz@makusz.hu címre írva, vagy valamelyik T-Mobile szaküzletben.)

Számhordozás (20-as, 70-es mobilszám megtartása) lehetséges. A t-mobilos (30-as) szám is megtartható, de ha az eddig is előfizetéses volt, akkor az áttérés nem számít új előfizetésnek.

Mielőtt be kíván lépni az Egyházi Mobilflottába, győződjön meg arról, hogy más, még érvényes előfizetése esetén nem érinti-e előnytelenül a csomagváltás. Feltöltőkártyás számlacsomagja esetén arról, hogy az áttéréssel nem veszít-e el nagyobb összegű, már feltöltött egységeket. Valamint elemezze hívási szokásait, mert bár a flottán belüli telefonálás ingyenes, ha legtöbbször más szolgáltató számát hívja, nem biztos, hogy megtérül a csomagváltás.

Az igazolás(ok) kiállításához a MAKÚSZ-tag személyi igazolványában szereplő pontos név és a személyi igazolványszáma szükséges.