Oldal kiválasztása

A Helikon Kiadó idén karácsonyra egy különleges gyermekdalkönyvvel készült. A könyvben Bródy János ötven gyermekverse mellett a 12 legkedveltebb Bródy-dal is megtalálható egy CD-mellékleten, mint például a Micimackó, Boldog születésnapot, Helikoffer. A legismertebb dalokat Csaba testvér gyerekei énekelték lemezre. A gyermekelőadók válogatásában és a lemez előállításában ismert művészek – Bródy János, Gerendás Péter, Gryllus Dániel – személyesen vettek részt.

A válogatás felejthetetlen pillanatait Korniss Péter fotóművész örökítette meg, a könyvet lapozva az ő fotóiban gyönyörködhetnek és kaphatnak ízelítőt a www.tisztahangok.org honlapra látogatók. Az olvasó az erdélyi látogatás élményét és a gyermekekkel való találkozást Zubornyák Zoltán naplórészleteiből ismerheti meg. A Tiszta Hangok nemcsak egy CD-melléklettel ellátott dalszövegkönyv, hanem fotókkal illusztrált esztétikai élmény, mely a neves tervezőgrafikus, Murányi Zsuzsa munkáját dicséri.

A Tiszta Hangok könyvet és lemezt a Helikon Kiadó egy jótékonysági est keretében december 6-án a Thália Színházban mutatja be. Az est fővédnöke dr. Erdő Péter bíboros, prímás, Esztergom-budapesti érsek. A gálaesten Csaba testvér gyermekei és neves vendégművészek – Bródy János, Bery, Fullajtár Andrea, Gerendás Péter és zenekara, Gryllus Dániel, Nemadomfel együttes, Pápai Erika, Für Anikó, Váczi Eszter – közösen lépnek fel.

A Kiadó és az együttműködő művészek a könyv, illetve a jótékonysági est bevételeiből a Dévai Szent Ferenc Alapítványt támogatják, hogy a gyerekeknek ne csak egy szép karácsonyuk legyen, hanem hogy jobb körülmények között tanulhassanak, esélyt kapjanak egy megalapozott jövőre.

Kérjük Önöket, csatlakozzanak a Tiszta Hangok támogatóihoz a gyermekdalkönyv megvásárlásával és a jótékonysági esten való részvétellel.

Részletes sajtóinformáció:

Paul Ágnes – projektvezető
+3620/9999 206 – agnes.paul@tisztahangok.org