Oldal kiválasztása

A zarándoklat programja délelőtt 10-kor kezdődik a helyszínen. A 11 órakor kezdődő nagymisét Ternyák Csaba érsek celebrálja, délután P. Lukovits Milán ofm tart előadást Európai ifjú misszionáriusai – Az Európai Parlament Modell címmel, majd Szikora Józseffel, a MAKÚSZ elnökével Erhardt Ágoston, a Duna Televízió szerkesztője beszélget. A programok mellett lesz idő a csendre, az elmélyülésre.

Jelentkezni e-mailen a makusz@makusz.hu, vagy az info@makusz.hu címeken lehet.
(A befizetéseket a MAKÚSZ 11711034-20812700 számlaszámára kérjük, a közleményben „médiazarándoklat” megjelöléssel.)
A busz a Déli pályaudvar mellől 8:30 órakor indul és ide érkezik 18 órára.

A részvételi díjat előre, a jelentkezéskor kell befizetni. A jelentkező részéről való lemondás esetén az összeget nem térítjük vissza. A részvételi díj a MAKÚSZ számlaszámára befizethető, de igény szerint csekket küldünk. A zarándoklaton ebédet kapunk. Az utazással kapcsolatban további információt jelentkezőknek adunk.

Szeretnénk, hogy médiazarándoklatunk hagyománnyá váljon, ezért az egynapos lelki napra az ország egész területéről hívjuk és várjuk tagjainkat családostul és minden érdeklődőt a média valamennyi területéről. Hiszen mindannyiunk számára fontos, hogy erőfeszítéseink közepette egy kicsit meg tudjunk állni és elgondolkodjunk azon, hogy újságírói munkánk sikere nemcsak rajtunk múlik.