Oldal kiválasztása

További újdonságok:

– A címlap felső blokkjában a vezércikk mellett mindig friss hírek sorakoznak – külföldi és hazai történésekből válogatva. A címlapról lekerült írásokat minden esetben megtalálja a megfelelő rovatban.

– A Vatikán rovatban továbbra is a Szentatyával kapcsolatos híreket olvashatja, illetve a Vatikánban zajló eseményekről tájékozódhat.

– A Hazai rovatban az egyházmegyék, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia és a Katolikus Egyház központi intézményeinek híreit, valamint országos katolikus rendezvények beharangozóit és azokról szóló tudósításokat találhat.

– A Kitekintő rovatban a világegyház és a határon túli magyar katolikus közösségek híreiből válogathat.

– A Nézőpont rovatban háttérelemzéseket, beszélgetéseket, véleményeket olvashat. Ezek az anyagok tartoztak korábban a Háttér, Vélemény és a Bemutatjuk rovatba.

A Kultúra rovatban a művészet, a zene és a képzőművészet eseményeiről számolnak be, különös tekintettel az egyházművészetre, illetve a katolikus kultúra kérdéseire.

– Ha arra kíváncsi, mi minden történt itthon és a nagyvilágban az ökumené, az ifjúság vagy akár a család témájában, a megfelelő címkékre kattintva megtudhatja.

Forrás: Magyar Kurír