Oldal kiválasztása

A Kerülj közelebb! kampány célja segíteni a fogyatékos emberek társadalmi integrációját, oly módon, hogy felhívja az ép emberek figyelmét fogyatékos társaikra. A pályázattal azt szeretnék elérni, hogy ehhez a munkához a lehető legtöbb újságíró csatlakozzon.

A PÁLYÁZAT DÍJAI:
1. díj: 200.000,- Ft
2. díj: 150.000,- Ft
3. díj: 100.000,- Ft
A díjakat a Kerülj közelebb! kampány támogatója, a Sanofi-Aventis ajánlotta fel.

A PÁLYÁZÁS MÓDJA, FELTÉTELEI
Pályázni a fogyatékos emberek integrációját, elfogadását ösztönző, életüket, munkájukat, nehézségeiket, örömeiket bemutató, megjelent szerkesztőségi tartalommal lehet. Ez lehet rádió- vagy TV-műsor (vagy ezek részlete), print vagy online újságcikk, online videó, blogposzt, print vagy online fotósorozat. Az érvényes pályamű feltétele, hogy a pályázat benyújtásának ideje előtt jelenjen meg, kerüljön adásba, de 2010. február 7-nél ne legyen korábbi az anyag első megjelenése. A megjelenés, adásba kerülés, sugárzás idejét, illetve a megjelenésnek helyt adó médiumot a pályázati anyagnak visszakereshetően tartalmaznia kell. Egy pályázó több pályázatot is benyújthat. Alkotócsoportok, stábok, szerkesztőségek is adhatnak be közös pályázatot, 1-3. helyezés esetén a díj a teljes alkotócsoportot illeti. Az értékelés során a zsűri nem veszi figyelembe a megjelenésnek helyt adó médium elérési adatait.

A pályázatokat az info@keruljkozelebb.hu címre várják 2011. február 7-én 23:59 percig. Az ezután beérkezett pályaműveket a zsűri nem tudja értékelni.

AZ ÉRVÉNYES PÁLYÁZAT TARTALMA:

1. A pályázó(k) neve(i), elérhetőségei (e-mailcím és telefonszám)
2. A pályázat címe (megegyezhet a megjelent anyag címével)
3. Az első megjelenés, adás, sugárzás, közlés helye
4. Az első megjelenés, adás, sugárzás, közlés ideje
5. A megjelent anyag digitális másolata (PDF, MP3, WMV, MPEG2, MPEG4 vagy internet-cím)
Kérik, hogy a pályázatot tartalmazó e-mail tárgya Kerülj közelebb – újságíró-pályázat legyen! A csatolt melléklet neve feleljen meg a pályázat címének!

A ZSŰRI
A zsűri elnöke: Borókai Gábor (a Médiaunió Alapítvány elnökségének képviseletében)
A zsűri tagjai: Rózsa Iván (Sanofi-Aventis), Kovács Zsuzsanna (Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közalapítvány)

A DÍJAK ÁTADÁSA

Az újságíró-pályázat nyilvános eredményhirdetését 2011. február 16-án, a Kerülj közelebb! kampány zárórendezvényén, Budapesten, az A38 rendezvényhajón tartják.

TOVÁBBI KÉRDÉSEK?
Kapcsolat: Dobozy Rózsa és Dankó Bence/Próbakő Kommunikáció
E-mail: info@keruljkozelebb.hu
Weboldal: itt