Oldal kiválasztása

Olyan pályaműveket (riportokat, interjúkat, híradásokat) várnak, amelyek a stroke jelentős népegészségügyi problémájára, valamint a pitvarfibrilláló betegek ötszörösen fokozott stroke kockázatára hívja fel a társadalom figyelmét. Az elérhető olvasók, hallgatók, nézők számától függetlenül egyaránt várják helyi, megyei és az országos napi-, heti, és havilapokban megjelenő írásokat, online tartalmakat, rádiós vagy televíziós interjúkat.

Pályázni a stroke megelőzésével kapcsolatban a 2011. május 4. és 2011. szeptember 10. között megjelenő alkotásokkal lehet. A pályázatnak az írott és az online megjelenés esetében legalább 2500 karakter terjedelműnek kell lennie, felső határ nincs. A televíziós és rádiós műsorok hossza pedig legalább 10, de legfeljebb 45 perc lehet.

A műfajok és a médiumok esélyegyenlőségének jegyében a díjazottak között a zsűri nem állít fel sorrendet: hárman részesülnek 200-200.000 forint díjazásban. A kiírók fenntartják a jogot különdíj adományozására.

Nyilvános eredményhirdetés: 2011. szeptemberében, a Szívünk Napján lesz.

Pályázati információk:

A pályaművek postai úton (CD-én, DVD-n) történő feladási határideje, illetve az online elküldési határidő: 2011. szeptember 15.
Arra kérik a szerzőket, hogy pályamunkájukat jeligével ellátva nyújtsák be. Mivel minden pályázót írásban is értesítenek, kérik, hogy nevét, címét és telefonszámát egy jeligével ellátott külön borítékban adja meg.
Postacím: 1036 Budapest, Lajos utca 93-99. „F” épület
E-mail: info@daylightmedia.hu
A borítékra írják rá:„Együtt a stroke ellen, akció a stroke megelőzéséért”