Oldal kiválasztása

A gasztroblogok kategóriájában a Világevő blog győzött, míg a közönség kedvence az Olcsó Receptek blog volt. A kultúra-szórakozás kategóriában a Budapest Avantgarde blog végzett az élen, a közönség körében pedig a Demotiváló blog nyert. Az IT-blogok között a zsűri az Android Portált tartotta a legjobbnak, míg a közönségszavazatok alapján az Appleblog végzett az első helyen.

Az életmód kategóriában a zsűri értékelése alapján kiosztott díjat a Háziorvos blog szerzője vehette át a csütörtök esti átadón, a közönségdíjas pedig az Urban:Eve blog lett. A szakértői blogok között a zsűri a Cydoniát tartotta a legérdemesebbnek, a közönség kedvence a Kismamablog volt. A hírblogok között a zsűri döntése alapján a Véleményvezér blog, míg a közönség szavazatai alapján az Egyenlítő Blog lett az első helyezett.

A Helyi.érték kategóriában a Személyes Világtörténet nyert, a közönséget pedig az Egy nap a városban fogta meg a legjobban. A fotóblogok között a zsűri a Julijohi blognak ítélte a díjat, a közönség voksai alapján pedig a Kreatív Művészet blog került az első helyre. Az Egyéb blogok kategóriájában csak a közönség szavazatai alapján hirdettek nyertest: az Apa-Fia képregényblog nyert. A legtöbb, mobilról érkezett szavazatot az Urban:Eve gyűjtötte be.

Forrás: MTI