Oldal kiválasztása

A médiatörvény hatásait elemzi a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) támogatásával 2011. november 29-30-án második alkalommal, ezúttal Balatonalmádiban megrendezendő Korrektúra elnevezésű médiakonferencia.

A Korrektúra 2011 elnevezésű eseményen jelen lesznek a magyar médiavilág meghatározó személyiségei, véleményvezérei, a gazdasági élet döntéshozói és politikusai. Az eseményt Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke nyitja meg.

A jelenlévők beszélgetéseket hallhatnak a többi közt arról, hogyan szólíthatja meg a fiatalokat a közszolgálati média, hogyan érvényesül a médiatörvény a gyakorlatban, de szó lesz a hírműsorok szerepéről, a kultúra állapotáról, az internet jövőjéről vagy a valóságshow-król is.

A beszélgetések résztvevői között szerepel Koltay András, az NMHH Médiatanácsának tagja, Böröcz István, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója, Belénessy Csaba, az MTI, Dobos Menyhért, a Duna TV, Jónás István, a Magyar Rádió (MR) és Medveczky Balázs, a Magyar Televízió (MTV) vezérigazgatója, számos internetes és nyomtatott sajtótermék főszerkesztője, Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke, valamint Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke.

Az esemény háziasszonya Bényi Ildikó lesz, a két kérdező: Kumin Viktória és Csermely Péter.

Forrás: MTI