Oldal kiválasztása

Kaján Tibor karikaturista képzőművészet kategóriában vehette át az elismerést péntek este a Művészetek Palotájában. A magyar karikatúra doyenje az idén március 3-án ünnepelte kilencvenedik születésnapját. Sajtó kategóriában – Vadas Zsuzsát és Kepes Andrást megelőzve – Al Ghaoui Hesna, a Magyar Televízió szerkesztő-riportere kapta a Prima Primissima Díjat.

Átadták az Év rádiósa díjakat
Pénteken ünnepelte 86. születésnapját a Magyar Rádió. Az Év rádiósa díjakat ünnepélyes keretek között a Magyar Rádió Márványtermében adták át. Életművéért 2011-ben az Év rádiósa díjat Zengő Árpád, a Kossuth Rádió munkatársa, valamint Salamon István Péter, az Archívum munkatársa vehette át Böröcz Istvántól, az MTVA vezérigazgatójától és Jónás Istvántól, a Magyar Rádió Zrt. vezérigazgatójától.

A Magyar Rádió Nonprofit Zrt., valamint az MTVA vezetői az Év rádiósa díjat adományozták Kránitz Balázsnak, Molnár Fruzsinának, Szűcs Tamásnak és Társi Istvánnak, a Kossuth Rádió munkatársainak. Szabó Tamás, a Petőfi Rádióban, Lőrincz Judit és Bősze Ádám a Bartók Rádióban, Gergácz Anikó és Arnold Krisztina a Régió rádióban nyújtott kimagasló teljesítményéért vehette át a díjat.

Az Év rádiósa díjat kapta továbbá Gombkötő István, Földi Éva és Horváth Zsolt a Gyártási Igazgatóság munkatársai, Drozdik Györgyné, a Gazdasági Igazgatóságról, Sávoly Tamás, az Archívum munkatársa, és Duba Szilvia, a Magyar Rádió Művészeti Együttesének énekkari tagja. Kommunikációs területen végzett munkájáért Gál Erika, a Magyar Rádió Zrt. promóciós munkatársa és Kiss Gábor, a Kommunikációs Igazgatóság munkatársa érdemelte ki a megtisztelő címet. 2011-ben a Szőts Ernő díjat Zámori Jenőnek, a Műszaki Igazgatóság munkatársának ítélte oda a vezetőség.

Forrás: MTI