Oldal kiválasztása

Magyar Érdemrend Tisztikeresztet kapott 2012. március 15-én Novotny Zoltán sportújságíró, rádióriporter, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap szerkesztő-műsorvezetője és Tóbiás Áron irodalomtörténész, újságíró, szerkesztő. Magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetést kapott Rosdy Pál, az Új Ember katolikus hetilap szerkesztője. Domány András munkáját Táncsics-díjjal ismerték el.

A Magyarország Kiváló Művésze-díjat Markovics Ferenc Balázs Béla-díjas fotóművész, Érdemes Művész és Szilágyi Lenke Balogh Rudolf-díjas fotóművész, Érdemes Művész kapta meg. Balassa Péter-díjban részesült Keresztesi József szerkesztő, kritikus, a József Attila-díjat Széky János műfordító, újságíró vehette át. Balogh Rudolf-díjban részesült Herendi Péter fotográfus, Kovács Melinda fotóművész és Szabó Judit fotóművész.

Az újságírói teljesítményeket elismerő Táncsics-díjakat pedig Domány András, a Magyar Rádió nyugalmazott munkatársa, Huzsvár László nyugalmazott nagybecskereki megyéspüspök, a Hitélet szerkesztője, Németh István nyugdíjas, a vajdasági Magyar Szó és a Hét Nap külső munkatársa, Lukács Csaba, a Magyar Nemzet újságírója, Sediánszky János, a Magyar Televízió és a Magyar Rádió egykori munkatársa és Széles Tamás, a Debrecen Televízió ügyvezető igazgatója kapta meg.

Forrás: kormany.hu