Oldal kiválasztása

A televíziós műsorok közül a közönség az M1-en és a Spektrum Televízión futó On The Spot című műsort választotta, a rádiós műsorvezetők közül Horváth Gergelyre, a Petőfi Rádió munkatársára szavaztak a legtöbben, míg a rádióadók közül a Petőfi Rádió a szakmai után a közönségdíjat is megszerezte, akárcsak a televíziós adók esetében az M1. A televíziós műsorvezetők közül a VOLTfolió szakmai díja után a közönség elismerését is megkapta Gundel-Takács Gábor, és a rádióműsorok közül a Petőfi Rádió Akusztik című műsora is duplázott.

Böröcz István, az MTVA vezérigazgatója közleményében kiemelte: a VOLTfolió az egyik legrangosabb szakmai és közönségdíjjá vált az elmúlt években, amely valóban a publikumra és a szakmai közvéleményre bízza az előállított tartalom értékelését, „ezért fontos számunkra, hogy a közmédia televízió- és rádiócsatornái milyen megítélés alá esnek a közönség részéről”. Hozzátette: az idei esztendő kétségtelenül sikerrel járt a VOLTfolió díjkiosztója alapján a közmédia csatornái és tartalomszolgáltatója számára.

A szakmai díjakat már júniusban átadták, a közönségszavazás nyerteseit pedig vasárnap, a Sziget Fesztivál „mínusz kettedik” napján hirdették ki.

Forrás: MTI