Oldal kiválasztása

„Önmagunkat, egymást és egész életünket Krisztus Istenünknek ajánljuk!”

Tisztelt Kollégák, kedves Barátaink!

Október 13-14-én a Hajdúdorogi Egyházmegye szervezésében ismét megrendezzük az újságírók máriapócsi zarándoklatát. A tavalyi együttlét jó tapasztalatait folytatva Pároddal hívunk erre a kétnapos, hétvégi programra.

Az idei zarándoklatot a Hajdúdorogi Egyházmegye centenáriumának jegyében szervezzük. Az egyházmegye centenáriumi jelmondata egyúttal zarándoklatunk mottója is: „Önmagunkat, egymást és egész életünket Krisztus Istenünknek ajánljuk!”

Máriapócson kívül Hodászon és Hajdúdorogon várnak minket szombaton. Ezeken a településeken, sőt útközben is sok és remélhetően maradandó élményben, kellemes meglepetésben lesz részünk. A személyautókat Máriapócson hagyjuk, az utat autóbusszal tesszük meg.

Az eddigi zarándoklatokon szükségünk volt testi erőnlétre. Most sem lesz másként, de az Olimpia évében ne gyaloglásra, hanem más, összetettebb erőpróbára számítsatok („felavatunk” tornatermet, uszodát, lőpályát stb.). A lelki program alapját a jó hangulattal szeretnénk megteremteni. Az imádság átszövi mindkét napunkat.

A szállás Máriapócson, a Lelkigyakorlatos- és Zarándokházban lesz két ágyas szobákban. Szeretnénk, ha szombaton 11 órára Máriapócsra érkeznétek. A zarándoklat a vasárnapi ebéddel ér véget. A zarándoklat költségeit a Hajdúdorogi Egyházmegye és a Miskolci Apostoli Exarchátus magára vállalja. Az érkezés egyénileg történik.

Bízom benne, sikerült felkelteni érdeklődéseteket és az idén is együtt leszünk Istenünk dicsőítésében és egymás örömére!

Addig is egy rövid visszajelzést kér a szervező, Kondás Sándor a sandor.kondas@gmail.com címre, melyben megerősítitek jöveteleteket!

A szervezők (MAKÚSZ, Hajdúdorogi Egyházmegye) nevében, barátsággal és szeretettel

Kondás Sándor