Oldal kiválasztása

Az MTI-hez eljuttatott felmérés szerint a déli órákban a Kossuth Rádió volt a legkedveltebb.

A teljes hazai rádiós piacot felölelő közönségmérés szerint a Class FM országos kereskedelmi csatornát a megkérdezett 15 évesnél idősebbek 26,1 százaléka hallgatta naponta április és június között, míg a közszolgálati rádióadók hallgatottsága 18, valamint 11,8 százalékos volt a közönségmérés eredménye szerint.

Országosan a negyedik leghallgatottabb rádió a budapesti regionális Music FM, a kereskedelmi csatornát a 15 évesnél idősebb magyar lakosság 3,9 százaléka követte naponta. Az ötödik leghallgatottabb rádiócsatorna napi átlagban a Juventus Rádió volt (3,4 százalék).

A közönségmérés szerint a déli órákban, 12 és 13 óra között a Kossuth Rádió volt a legkedveltebb, kissé lemaradva követte a Class FM rádiócsatorna, majd a Petőfi Rádió, a negyedik helyre a Music FM került, míg ötödikként a Dankó Rádió szerepel.

A felmérést telefonos adatgyűjtéssel végezték, az előző napi rádióhallgatás megkérdezésével. A vizsgálat készítői összesen 5540 interjú alapján állították össze jelentésüket a Rádiós Médiaszolgáltatók Egyesületének felkérésére.

Forrás: MTI