Oldal kiválasztása

Október 10. és 13. között országszerte fiatalok kisebb-nagyobb csoportjai három napon, azaz 72 órán keresztül teljesítenek közhasznú feladatokat: intézmények, játszóterek felújítása, erdőtakarítás, szociális segítségnyújtás, kulturális műsorok szervezése különböző közösségeknek.

Amikor a kezedben tartasz egy köteg húszezrest, biztosan jól érzed magad, mivel tudod, hogy jó nagy adag értéket tartasz a kezedben. Gondolkoztál már valaha azon, hogy mi adja annak a köteg papírfecninek az értéket? Az, hogy elhiszed – persze melletted sok más ember is elhiszi –, hogy az értéktelen papírdaraboknak mégis nagy értéke van. A 72 óra szervezői szeretnék, ha idén októberben olyan értékekben is képesek lennénk hinni, amelyek nem csak papírdarabokban öltenek testet.

A segítségnyújtásba fektetett idő érték – hiszik az önkéntes akció szervezői, résztvevői, támogatói, így Péczeli Dóra, az MR2 Petőfi Rádió műsorvezetője, valamint azok a fiatalok is, akik már regisztráltak az akcióra. A 72 óra veled kezdődik! További információ és jelentkezés: www.72ora.hu.