Oldal kiválasztása

Murányi Marcellt választotta a Népszabadság és a hozzá kapcsolódó online portál főszerkesztőjévé a Népszabadság Zrt. rendkívüli közgyűlése – közölte a Ringier Kiadó pénteken az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint Murányi Marcell az új pozícióját augusztus 3-tól tölti be. Az új főszerkesztő hivatalba lépéséig továbbra is Tóth Levente megbízott főszerkesztő irányítja a szerkesztőséget.

A Ringier Kiadó közölte azt is, hogy Murányi Marcell 2006 óta töltötte be a Blikk csoport főszerkesztői pozícióját. A Blikk, a Vasárnapi Blikk, a blikk.hu, a laphoz tartozó állandó és időszakos mellékletek, mobilos tartalmak és applikációk tartoztak az irányítása alá. Murányi Marcell korábban a Ringier-nél, a Vasárnapi Blikk felelős szerkesztőjeként, előtte a Mai Nap főszerkesztőjeként dolgozott.

A Népszabadság szerkesztőségét 2011 júniusa óta Tóth Levente irányította megbízott főszerkesztőként. A közlemény szerint Tóth Levente megbízatása lejártával a Ringier csoportnál folytatja munkáját. A Blikk új főszerkesztőjét a későbbiekben választja meg a Ringier.