Oldal kiválasztása

Tanulmányi napunk keretében átadjuk a MAKÚSZ Sinkó Ferenc-díját, amelyet fiatal újságíró kolléga elismerésére alapítottunk, s amelynek zsűrijét Táncsics-díjas újságírók alkotják. Idén Nagy Enikő, az Új Ember újságírója kapja az elismerést.

Emellett lehetőségük lesz a tagdíj befizetésére, és a 2015-ös érvényesítő matrica átvételére is. A MAKÚSZ éves tagsági díja nem változott: dolgozók részére 5000,- Ft, diákok és nyugdíjasoknak 2500,- Ft.

+++

A napokban postai úton elküldtük a MAKÚSZ éves beszámolóját, amelyhez szokásosan csekket is mellékeltünk. Már elkészült az igazolványt érvényesítő 2015-ös hologramos matrica, így a tagdíjak befizetését követően, a matrica is átvehető Werner-Nagy Esztertől, a MAKÚSZ adminisztrátorától (255-33-26, 06-30-670-79-92) egy előre egyezetett időpontban. Amennyiben bármilyen okból nem tud személyesen eljönni, természetesen postázzuk.

Korábban néha előfordult, hogy a tagdíj befizetése, annak beérkezése a könyvelésre, valamint a matrica kézbesítésének a folyamata elhúzódott. Ezért azt javasoljuk, hogy ha csekken, vagy banki átutalással fizetné be a tagdíjat, akkor küldje el az igazoló szelvényt, vagy banki bizonylatot szkennelve e-mailen (werner-nagy.eszter@katradio.hu), ha ez megoldható. Talán így gördülékenyebbé válna a kézbesítés. Ha esetleg a postacíme – vagy bármely elérhetősége – nemrégiben megváltozott volna, kérem, hogy mielőbb jelezze!