Oldal kiválasztása

Közös megegyezéssel távozik a TV2-csoporttól György Bence program- és hírigazgató – tudatta a TV2 az MTI-vel. György Bence 2014. február 1-jétől töltötte be a posztot, korábban felelős szerkesztőként, majd szerkesztőségvezetőként dolgozott a hírigazgatóságon, 2010-től az aktuális műsorok vezető szerkesztője volt – olvasható a közleményben. Kiemelték: irányítása alatt a Tények piacvezető hírműsorrá vált.

Közölték, hogy György Bence távozása után átalakul a program- és hírigazgatóság. Önálló szervezeti egységként Shadia Nugud vezetésével létrejön a tartalom- és kreatív igazgatóság, amely a programstratégiai, a kreatív, az akvizíciós és a marketing osztály működését fogja össze. Shadia Nugud több mint tízéves, nemzetközi médiában megszerzett szakmai tapasztalattal rendelkezik. Különböző pozíciókban dolgozott többek között a lengyel MTV, VH1 és Comedy Central csatornáknál. 2012 és 2014 között a Viacom International Media Networks londoni irodájában előbb kreatív igazgatói, majd tartalom- és kreatív igazgatói pozíciót töltött be.

A tartalom- és kreatív igazgatóság létrejöttével a TV2-csoport tulajdonosai és ügyvezető igazgatói közvetlen irányítása mellett, Gábor László főszerkesztő vezetésével folytatja munkáját az Aktuális műsorok főszerkesztősége.

Forrás: MTI