Oldal kiválasztása

Vaszily Miklós tölti be az MTVA operatív vezérigazgató-helyettesi posztját április 15-től. Személyére Szabó László Zsolt, az MTVA vezérigazgatója kedden tett javaslatot. A javaslatról és a vezérigazgató-helyettes kinevezéséről dr. Karas Monika, a Médiatanács elnöke dönt.

Vaszily Miklóstól az MTVA azt várja, hogy az Alap pénzügyi, vagyongazdálkodási, üzemeltetési és adminisztrációs tevékenysége hatékonyabbá, rugalmasabbá, gyorsabbá váljon, továbbá a gazdálkodás átláthatósága tovább javuljon, áll a közleményben.

Vaszily Miklós 1996-ban végzett a Budapesti Közgazdasági Egyetemen, 1997-ben pedig az ELTE jogi karán diplomázott. Eddigi pályafutása során leginkább online média és e-kereskedelmi felületeket működtető vállalatok irányításával foglalkozott. 2001-től a Portfolio.hu-t kiadó Net Média Zrt. vezérigazgatója volt, majd 2005-től az Index.hu Zrt. vezérigazgatója lett. 2007-től e társaságok vezetése mellett a tulajdonos CEMP vezérigazgató-helyettesi tisztét és igazgatósági tagságát is betöltötte. 2010 februárjától 2014 novemberéig az Origo Zrt. vezérigazgatója volt, onnan hirtelen távozott, majd a Brands.hu élén töltött néhány hónapot.

Forrás: mediapiac.com