Oldal kiválasztása

Új arculat, gyorsabb hírkiadás, exkluzív interjúk, valamint több saját szöveges és videotartalom várja a látogatókat a közmédia megújult hírportálján, a hirado.hu-n – mondta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap vezérigazgatója az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában.

Szabó László Zsolt kiemelte: a március 15-én átalakult M1-hez igazodva a honlap új, letisztult formavilágú arculatot kapott. A tartalmi változásokról elmondta: amellett, hogy a hirado.hu továbbra is nagyban támaszkodik mind az M1, mind az egész közmédia anyagaira, több kulturális hírt ad, és olyan rovatai is vannak, mint a technika vagy a bulvár.

Saját készítésű tartalmaik is vannak, szövegesek és videósak egyaránt, emellett a korábbinál több képpel dolgoznak. A látogatók exkluzív tartalmakra is számíthatnak, elsőként Áder János köztársasági elnök adott interjút a megújult hirado.hu-nak.

Az M1 anyagai továbbra is elérhetőek lesznek a honlapon, videó és szöveges formában is. Szabó László Zsolt hangsúlyozta: kihasználják a Híradó és az újmédia szerkesztősége közötti szinergiákat, így gyorsabb lesz a hírkiadás.

A látogatottsági elvárásokról a vezérigazgató azt mondta: szeretnék a jelenlegi szintet fenntartani, vagyis a havi 500-600 ezer látogatót.

Forrás: MTI