Oldal kiválasztása

Az új vezető feladata eddig, 2008 óta az RTL Magyarország és az R-Time médiaügynökség által képviselt külső csatornák reklámstratégiájának kialakítása és megvalósítása volt. Pályafutását ügyfélkapcsolati menedzserként kezdte a TV2/MTM-SBS társaságnál 1997-ben, majd 2000-ben csatlakozott az RTL Klubhoz. 2002-től értékesítési vezetőként dolgozott. Az R-Time 2004-es megalakítása óta a feladatkörébe tartozott az értékesítési csapat vezetése és a kapcsolattartás a főbb partnerekkel, így az AXN és a Discovery Channel társasággal is.

Jelezték azt is: Kolosi Péter programigazgató vezérigazgató-helyettesként folytatja munkáját, ugyanakkor programigazgatóként továbbra is felelős az RTL Klub és a médiacsoport további hét kábelcsatornájának műsoraiért. Rudas András, az RTL Group közép- és kelet-európai régióért felelős alelnöke, aki 2015 márciusában ideiglenes vezérigazgatóként vette át az RTL Magyarország vezetését, továbbra is a társaság felügyelő bizottságának elnöke marad.

Március 10-én jelentette be a luxembourgi székhelyű nemzetközi médiacég, hogy megválik 2001 óta betöltött vezérigazgatói posztjától Dirk Gerkens. Már akkor jelezte a médiaház: szeretnék, hogy az RTL Magyarország új vezetője helyi magyar legyen.

Forrás: MTI
Fotó: mediapiac.com