Oldal kiválasztása

Az értesülést a Napi Gazdaság főszerkesztője is megerősítette. Hozzátette: ősztől másmilyen színű papíron, hétvégi melléklettel bővülve jelenik meg az újság.

A Magyar Idők már szerepel is az NMHH nyilvántartásában, amelybe be kell jelenteni valamennyi sajtóterméket még az indulás előtt. A kiadó online és print kiadványként is regisztráltatta ezt a nevet. Lefoglalták a kapcsolódó internetes címeket is, így a kiadó lett a magyaridok.eu és a magyaridok.hu, valamint a magyaridok.com is – írja az mmonline.hu

Csermely Péter főszerkesztő telefonon megerősítette, hogy nevet váltanak. A Napi Gazdaságot gazdasági tematikájú szaklapból általános, közéleti napilappá alakítják, ehhez pedig az előző név már nem lett volna szerencsés – mondta a portálnak Csermely Péter. Mint elmondta, a névváltás szeptember elejére várható.

Csermely Péter főszerkesztő a hír napvilágra kerülése után az MTI-nek nyilatkozva elmondta: az elmúlt hónapokban teljes profilváltáson ment keresztül, gazdaságiból közéleti napilappá alakult az újság, ezért döntöttek a Magyar Idők név felvétele mellett. A lap a névváltás után is a tavasszal 16-ról 20 oldalasra növelt terjedelemben jelenik majd meg, és sem az egyes tematikák közötti arány, sem a szerkesztőség létszáma nem változik már.

Forrás: MTI, mmonline