Oldal kiválasztása

A migránsválság a korábbiaknál is jobban felszínre hozta a szeretetszolgálatok, segítő szervezetek szerepét. E szolgálatok tevékenysége többnyire nem a nyilvánosság előtt zajlik, a társadalom jelentős hányada a médiából szerezhet róla tudomást. Nem mindegy tehát, hogy milyen képet fest szeretetszolgálatokról, illetve tevékenységükről a sajtó és a média. Megfigyelhető, hogy – mint általában – a segítő tevékenység bemutatása tekintetében is fontosabb szempont a látványos „akció”, mint a lehetséges szempontokat széleskörűen figyelembe vevő kitartó, elkötelezett, politikai céloktól mentes tevékenység. Tanulmányi napunk célja, hogy bemutassa ez utóbbi jellegű segítő tevékenységeket, azok jelenlegi illetve kívánatos média-megjelenését. Tanulmányi délelőttünk első órája az előadásoké, a továbbiakban átadjuk a MAKÚSZ Sinkó Ferenc-, illetve Nívó-díját, valamint kérdésekre és az előadókkal történő beszélgetésre is adódik lehetőség.

A tanulmányi napon befizetheti az éves tagdíjat és átveheti a 2016-os érvényesítő matricát. Tagdíjaink nem változtak, erről a honlapon tájékozódhat. Rendezvényünk mindenki számára nyitott, kérjük, tiszteljen meg részvételével, s hozza magával érdeklődő barátait is!

Ne felejtkezzen el személyi jövedelemadója egy százaléknak felajánlásáról! A Magyar Katolikus Egyház technikai száma: 0011. A MAKÚSZ adószáma: 1-8062269-1-43