Oldal kiválasztása

Százszázalékos tulajdonrészt szerzett a Sláger Rádió Zrt. a Class FM-et működtető társaságban, az Advenio Zrt.-ben – derült ki az érintettek hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. Turi Árpád vezérigazgató arról számolt be: az üzletet május 17-én kötötték meg.

A vevő igazgatóságának elnöke, Michael McNutt kijelentette: cégük a kezdetektől jelen van a hazai kereskedelmi rádiós piacon. A hét évvel ezelőtti frekvenciapályázatokig a Sláger Rádió volt az egyik országos kereskedelmi rádió. Ekkor a Danubius Rádióval együtt ismét elindult a kiírt pályázatokon, de alulmaradt, és mindkét adó meg is szűnt aztán. A Sláger helyén indult az azóta szintén megszűnt Neo FM, a Danubius helyett pedig megszületett a Class FM.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy nem terveznek változtatásokat a Class FM-en. Profik és szakemberek alkotják a rádió csapatát, akik egy része a Slágernél, egy másik része a Danubiusnál dolgozott korábban, mondta el az eseményen McNutt. „A piaci helyzetnek megfelelő árat fizettünk” – jelentette ki a sajtótájékoztatón. Turi Árpád hozzátette: bíznak benne, hogy a Morning Show is marad a továbbiakban.

A Class FM frekvenciaengedélye idén ősszel jár le.

Forrás: mno.hu