Oldal kiválasztása

A Magyar Energiakereskedők Szövetsége (MEKSZ) a „Média az Energiapiacért” pályázattal ösztönözni kívánja a média munkatársait arra, hogy foglalkozzanak a villamos energia és a földgáz piac helyzetével, hozzájáruljanak ahhoz, hogy a vállalkozások és a lakosság körében hiteles kép alakuljon ki a piaci folyamatokról, döntési mechanizmusokról, valamint a hatékonyan szabályozott versenypiacban rejlő lehetőségekről.

A díjra 2017. február 20-án 12 óráig lehet pályázni bármely az írott vagy elektronikus sajtóban 2016. február 1 – 2016. december 31. között megjelent írással, cikkel, interjúval, riporttal, összeállítással terjedelmi korlát nélkül. A szövetség a magyarországi energiapolitikával, vagy a villamos energia- vagy földgáz-ellátási értéklánc egyes elemeivel (termelés, átvitel, elosztás, kereskedelem, rendszerirányítás) foglalkozó anyagokat várja.

A beérkezett anyagokat szakmai zsűri előre meghatározott szempontok alapján (például: újszerűség, szakmai hitelesség, tömeghatás) bírálja el. A „Média az Energiapiacért” Energetikai Újságírói Díj jutalma oklevél és nettó 200.000 forint.

A részletes pályázati kiírás az alábbi linkről tölthető le: http://bit.ly/2k2niDe