Oldal kiválasztása

A Telekom és a Fenntarthatósági Média Klub idén már hatodik alkalommal hirdeti meg sajtódíj-pályázatát, melynek keretében azokat az újságírókat, szerkesztőket, bloggereket, vloggereket díjazzák, akik az elmúlt időszakban kiemelkedő teljesítményt nyújtottak akár személyes sorsfordító történetek, akár a Föld egészét érintő témák feldolgozásával. Pályázni három kategóriában lehet, a díjazás kategóriánként nettó 300 ezer forint.

Kategóriák:

  • „TV/rádió/ videós tartalom”;
  • „írásos újságcikk (print, online)”,
  • „blog, vlog, „

A pályázati anyagokat a fenntarthatóság és a felelősségvállalás témakörében kell benyújtani az alábbiak szerint: a XXI. század eszközei és/vagy innovatív gazdasági/ társadalmi, környezetvédelmi hogyan segítik, hogyan járulnak hozzá a jelenkor társadalmi, gazdasági, és környezeti problémáinak, kihívásainak fenntartható módon történő kezeléséhez, megoldásához. Tekintettel arra, hogy napjainkban a mindent átjáró digitalizáció és technológia óriási szerepet játszik életünk minden területén, egyre inkább átalakítva azt, így ma már az a kérdés, hogy a jelen lévő technológiai vívmányokat hogyan tudjuk az élet legkülönbözőbb területén okosan használni.

A pályázatra 2016. július 1 – 2017. július 1. között megjelent anyagokkal lehet indulni, amit a szakmai zsűri bírál majd el.

A pályázat határideje 2017. július 1. 12:00 óra, a díjak átadására a 10. Fenntarthatósági Napon kerül sor, 2017. szeptember 30-án.

Forrás: Médiainfó