Oldal kiválasztása

2017. augusztus 28-ig meghosszabbítja regionális újságírói pályázatának nevezési határidejét a Siemens. A Siemens Press Award 2017 témája a digitalizáció és az Ipar 4.0. A három nemzetközi nyertes egyenként 1000 eurós fődíjban részesül.

A Siemens Press Award-ra összesen tizenkét országból, köztük Magyarországról pályázhatnak a média munkatársai. Bárki nevezhet, aki a digitalizáció vagy a napjainkban is zajló negyedik ipari forradalom témájában, akár hazai, akár nemzetközi vonatkozásban publikált a sajtóban. Egy pályázó akár több anyaggal is nevezhet. A Siemens Press Award 2017pályázaton azonos feltételekkel vehetnek részt a 2016. október 1. és 2017. augusztus 15. közötti időszakban közzétett nyomtatott és online médiában megjelent szövegek, a hírügynökségek tudósítóinak beszámolói, illetve a tévében és rádióban sugárzott anyagok.

A benyújtott pályázatokat minden országban szakértő zsűri értékeli. A döntőbe az egyes országok első helyezett pályázatai jutnak, ahol egy nemzetközi szakértőkből álló zsűri választja ki a régió három legkiemelkedőbb pályázatát. A közép- és délkelet-európai térség legjobb újságíróinak járó, presztízst jelentő elismerés mellett a Siemens a három nemzetközi nyertest fejenként ezer euróval jutalmazza.

A Siemens arra kéri az érdeklődő újságírókat, hogy küldjék be pályázatukat elektronikus formában a kommunikacio.hu@siemens.com e-mail címre, vagy postai úton az alábbi címre: Siemens Zrt. Kommunikáció, 1143 Budapest, Gizella út 51-57. A pályázatok benyújtásának határideje 2017. augusztus 28. A pályázat követelményeivel és feltételeivel kapcsolatban további információ a www.siemens.hu/pressaward2017 weblapon található.

Kapcsolati információk:
Siemens Zrt., Kommunikáció
Virágh Adrienn, kommunikációs igazgató
Telefon: +36 1 471-1509, E-mail: adrienn.viragh@siemens.com

Forrás: siemens.hu