Oldal kiválasztása

Hét pályázó kapott összesen hétmillió forint támogatást a mecenatúraprogram online tartalmakat támogató legutóbbi Neumann János-pályázatának utolsó fordulójában.

Az echotv.hu oldalon két új, ötrészes online sorozat lesz elérhető: az egyik Mátyás király portréi alapján mutatja be az egykori uralkodót, a másik nevezetes és kevésbé híres köztéri szobrokat és az általuk ábrázolt személyeket ismerteti.

Háromrészes sorozat készül Hidas Frigyes zeneszerző életművéről a makotv.hu oldalra.

Folytatódik a Tiltott kastélyok című sorozat: a marosújvári Telkiek kastélyáról szóló rész az előző epizódokhoz hasonlóan a magyaridok.hu-n lesz látható.

Háromrészes videosorozat szól majd a vakok rehabilitációjáról a zuglotv.hu-n: az alkotás a látásvesztés traumájának feldolgozását, annak különböző fázisait ismerteti három érintett szereplővel.

Újabb hat részen keresztül hat plébániatemplomot mutat be A Szombathelyi Egyházmegye kincsei harmadik szériája az sztv.hu-n.

A természettudomány egyes folyamatait szemlélteti majd egy új dramaturgiai felépítéssel készülő sorozat az a38.hu-n, amelyben a videó bizonyos pontokon választási lehetőséget kínál majd fel a felhasználónak az adott téma különböző részterületeinek megismerésére.

Forrás: mediainfo.hu