Oldal kiválasztása

A koronavírus-járványra való tekintettel hazánkban is veszélyhelyzet lépett érvénybe. A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia döntése nyomán a nyilvános liturgiák március 22-étől elmaradnak. A Magyar Kurír folyamatosan frissülő összeállításában követni lehet, hogy mely magyar nyelvű szentmise-közvetítésekbe lehet bekapcsolódni. Március 22-től a Kossuth rádió átveszi a Magyar Katolikus Rádió vasárnap délelőtti (10 óra) miseközvetítését.

Apostol TV
Hétfőtől szombatig 8 és 17 órakor, vasárnap 10 és 17 órakor. Nézhető az interneten a www.apostoltv.hu oldalon.

EWTN/Bonum TV
Mindennap (magyar nyelven) 8.30: élő közvetítés; 12.00 (ism.), 17.00 (ism.), 20.00 (ism.). Megtalálható a nagyobb kábelszolgáltatók csatornakiosztásában és nézhető az interneten a www.katolikus.tv oldalon.

Magyar Katolikus Rádió
Minden hétköznap reggel 7 órakor, vasárnap délelőtt 10 órakor. Március 22-től a Kossuth rádió átveszi a katolikus rádió vasárnap délelőtti (10 óra) miseközvetítését.
Hallgatható interneten a www.katolikusradio.hu honlapon.

Szent István Rádió, Eger
Hétfőtől szombatig reggel 7 és 17 órakor, vasárnap délelőtt 10 és 17 órakor az egri Érseki Papnevelő Intézetből. Hallgatható interneten a www.szentistvanradio.hu honlapon.

Mária Rádió
Hétköznap 9, szombaton 18, vasárnap 10 órakor. Hallgatható az interneten a www.mariaradio.hu oldalon.

Az egyes egyházmegyék miseközvetítéseiről és további online misenézési lehetőségekről a Magyar Kurír oldalán tájékozódhatnak.

Forrás: Magyar Kurír
Fotó: catholicnewsagency.com