Oldal kiválasztása

Tisztelt Tagtársunk!

Szeretettel ajánljuk a szövetségünk 2020. évi tevékenységéről szóló rövid összefoglalót.

A járvány következtében 2020-ban takaréklángon működött a MAKÚSZ. Bejegyzett társadalmi szervezetként eleget tettünk az ebből fakadó (nem kevés) kötelezettségnek. Könyvelés, jelentések, NAV, stb. Nem vettünk részt külföldi rendezvényen, hazai terveinket is keresztülhúzta a vírus.

Gyászoljuk korábbi elnökünket, Boór János filozófus professzort, a MAKÚSZ örökös tagját. Ugyancsak idén távozott e földi világból Simon György, a Szent István Rádió korábbi főszerkesztője. Halottainkról honlapunkon olvashatnak megemlékezést. Imádkozzunk értük hálaadással, életük, munkásságuk legyen példa számunkra.

Jó hír, hogy Táncsics Mihály-díjra jelölt kollégánk, Pécsi Krisztina megkapta az újságírás legmagasabb állami kitüntetését.

Szervezetünk hála Istennek a nehézségek dacára működik, tagságunk is örömteli módon gyarapszik. Amint a körülmények engedik, a korábbi tervek megvalósításával és új lendülettel folytatjuk közös munkánkat.

2017-ben megújult honlapunkat továbbra is jó szívvel ajánljuk a kollégák figyelmébe. Kérjük, terjesszék hírét, javasolják másoknak is a www.makusz.hu fölkeresését. Honlapunkon programjainkról, valamint magyar és nemzetközi médiaeseményekről tájékozódhatnak, s alkalmanként állásajánlatot is közzéteszünk.

Elektronikus hírlevél – A MAKÚSZ néhány éve átállt az elektronikus levelezésre. Amennyiben nem kapja meg hírleveleinket, kérjük, hogy adja meg e-mail címét, melyen gyakrabban tudunk értesítést küldeni a szövetség életével kapcsolatos információkról, tevékenységeinkről, aktuális híreinkről.

Anyagi helyzetünk beszámolóját a könyvelés éves zárása után tesszük közzé honlapunkon május második felében.

2021-es érvényesítő matrica
A MAKÚSZ éves tagsági díja 5.000 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 2.500 Ft. Amennyiben új igazolványt is rendelne, annak egyszeri előállítási költsége 500 Ft. Ez esetben küldjön fényképet e-mail címünkre: werner-nagy.eszter@katradio.hu

Banki átutalást a szövetség számlaszámára tehet. (OTP 11711034-20812700)
A külföldről való utaláshoz honlapunkon találhatók az adatok.
https://www.makusz.hu/2009/09/24/tagsagi-dijak/

A tagdíj beérkezését követően munkatársunk postázza a matricát. A postázás gyorsabb, ha e-mailen csatolva elküldi a lefényképezett (szkennelt) csekkszelvényét, vagy a banki utalásról szóló bizonylatot. A járványhelyzet miatt javasoljuk, hogy részesítse előnyben a postai kézbesítést. De esetlegesen egy előre egyeztetett időpontban lehetőség van a tagdíj személyes befizetésére és a matrica átvételére a Magyar Katolikus Rádióban.

Amennyiben számlát is kérne a tagdíjbefizetésről, küldje el számlázási adatait e-mailben a werner-nagy.eszter@katradio.hu címre! Fontos: számlát kiállítani csak a befizető nevére tudunk, az utalást a számlán megjelölt cég/személy számlaszámáról indítsa el!

Egy százalék – Köszönjük mindazoknak, akik anyagilag is támogatták a Magyar Katolikus Újságírók Szövetségét! Továbbra is kérjük, hogy lehetőségeikhez mérten támogassák közös munkánkat a bankszámlaszámunkra küldött adománnyal.

A MAKÚSZ adószáma: 18062269-1-43
Bankszámlaszámunk: 11711034-20812700
Magyar Katolikus Egyház: 0011

Hivatalos ügyekben és legfőképpen tagdíjbefizetés és adategyeztetés céljából forduljanak adminisztrátorunkhoz, Werner-Nagy Eszterhez. Személyes ügyintézés esetén időpont egyeztetés szükséges!

Elérhetőségei: werner-nagy.eszter@katradio.hu
Magyar Katolikus Rádió (1062 Bp., Délibáb utca 15-17.)
Tel : 06-1-255-33-26 v. 06-30-670-79-92
A MAKÚSZ postacíme: 1242 Budapest, Pf. 405.

Sok áldást kívánunk az adventi készülődéshez, a Megtestesülés ünnepléséhez és az új polgári évhez. Gyakoroljuk hivatásunkat azzal a reménnyel, hogy hozzátehetünk valamit a világ javulásához.

2020. december 2.
Szikora József, elnök