Oldal kiválasztása

Megújult napi tartalmakkal, showműsorokkal és új műsorvezetőkkel várja a nézőket a Duna, a közmédia csatornája. A közlemény szerint Dobos Menyhért, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója kifejtette: „olyan átfogó koncepció valósul meg, amelyben új arculattal, a legmodernebb technológiával felszerelt környezetben térnek vissza a közkedvelt magazinok, mindemellett új tartalmakkal bővül a kínálat”.

Január 22-étől kibővült a programkínálat és valamennyi műsor átalakult. Új program indult Álmok álmodói címmel, amely hazánk nagyjait, példaképeit mutatja be. Vasárnaponként a Családi körben új műsorvezető páros, egy színművészházaspár keresi a megoldást a társadalmat érintő kihívásokra. A Család-barát is új műsorvezető-párosokkal, megújult díszletből jelentkezik hétköznap délelőttönként. Az Almárium új környezetben várja a nyugdíjas korosztályt a kifejezetten nekik szóló tartalmakkal hétfőtől péntekig kora délutánonként. Arculatában és díszletében is megújul a Ridikül, ám a beszélgetések megmaradnak a délutáni lakástalkshow-ban.

Megújulnak a vallási tartalmak is, havonta változó tematikájú magazinműsorok, riportok, tematikus interjúk, valamint kerekasztal-beszélgetések is helyet kapnak a vasárnapi szertartásközvetítések mellett. A legértékesebb tartalmakért érdemes feliratkozni a Bizony Isten YouTube-csatornára.

Új arculattal és műsorokkal várja a nézőket január 3-tól az M5 is. A kulturális területek közül több is önálló műsort kapott: a képzőművészet iránt érdeklődők a Kunszt című magazinból tájékozódhatnak, az M5 história pedig a történelem kedvelőinek ismereteit szélesíti hétről hétre. A mélyebb beszélgetéseknek, az izgalmas és példaértékű életpályák bemutatásának a Kontúr című portréműsor ad teret.

Forrás: MTI