Oldal kiválasztása

Hazánkban is látható a The Chosen (A Kiválasztott) című, közösségi finanszírozásban készülő, online, ingyenesen streamelhető sorozat. Az első nagyszabású, Jézus életét bemutató és az evangéliumi történetet üdítő frissességgel feldolgozó, színvonalas amerikai széria nézettsége robbanásszerű sikert ér el az elmúlt években: idén nyáron már több mint 400 millió megtekintésnél járt.

A részeket a The Chosen weboldalán vagy mobilapplikáció segítségével lehet megtekinteni. A legtöbb részhez már elérhető magyar felirat is, az első évad még a Netflixre is betört.

A The Chosen megvalósításához szerte a világból idén januárig 47 millió dollár folyt be civil adományokból. A Jézus életét feldolgozó sorozat így minden idők legnagyobb közösségi finanszírozású keresztény médiaprojektjévé vált.

Hazánkban a The Chosen honlapjának információi alapján már közel félmillióan nézték meg a sorozatot, ez a szám pedig a múlt héten közzétett harmadik évad és a Netflix-megjelenés következtében várhatóan még tovább emelkedik majd.

További részletek itt: https://www.magyarkurir.hu/hirek/milliok-streamelik-jezus-eleterol-szolo-kozossegi-finanszirozasban-keszulo-sorozatot