Oldal kiválasztása

Forgatókönyvíró-rendező, animációs filmes, rendezőasszisztens, operatőr, vágó, hangmérnök, gyártásvezető-producer és színész kategóriában várják a pályaműveket.

A Filmtett Egyesület 19. alkalommal hirdeti meg filmes alkotótáborát, amelyet július 30. és augusztus 10. között rendeznek meg Nyárádszentlászlón, és amelyre 18 és 30 év közötti fiatalok jelentkezését várják – áll a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

Pályázni a Filmtett Workshop honlapján kitöltött űrlappal és a szükséges egyéb dokumentumok elküldésével lehetséges. Ehhez csatolni kell a jelentkezőknek többek közt egy részletes szakmai önéletrajzot, motivációs levelet, korábbi filmes munkákat, és ha van, portfóliójuk linkjét, valamint csoportonként számos egyéb mellékletet is szükséges lesz benyújtani. Ezek listája a szervezők honlapján elérhető.

Pályázati díj nincs, a táborban való részvétel ingyenes, ami magában foglalja a szállást, a teljes ellátást, a felhasznált technikai eszközök használatát, valamint az oktatás költségét is.

A pályázat eredményhirdetése április 17-én várható. A nyertes pályázók névsora látható lesz a Filmtett Workshop honlapján, de a döntésről emailben is értesítik a nyerteseket.

Ebben az évben először a Filmtett Workshop Erasmus+ mobilitási projektként valósul meg.

Forrás: MTI