Oldal kiválasztása

Kerek évfordulót ünnepel a Televíziós Újságírók Díja. A legfontosabb szak- és hírmédiumok vezető újságíróinak szavazatai alapján az előző év legjobb hazai, szórakoztató műfajú televíziós teljesítményeinek odaítélt elismerés idén 10 éves. A 2014-es alapítása óta az egyik legrangosabbnak számító szakmai díjat idén is ünnepélyes gálaesten, március 29-én vehetik át a legjobbak a Budapest Music Centerben.

2014-ben a SorozatWiki főszerkesztője, Kenderessy Szabolcs megalapította a Televíziós Újságírók Díját azzal a céllal, hogy az elismerés klasszikus kritikai szempontok alapján emelje ki az előző év legprofesszionálisabb magyar, szórakoztató műfajú tévés teljesítményeit: műsorokat, sorozatokat, műsorvezetőket, zsűritagokat és színészeket.

A Televíziós Újságírók Díját több kategóriában a legfontosabb szak- és hírmédiumok vezető újságíróinak szavazatai alapján ítélik oda. Idén a Televíziós Újságírók Díjának grémiumát az Index, a Marketing&Media, a Márkamonitor, a Media1, a Médiapiac, az Origo, a SorozatWiki, a Színes RTV, a Telenovella-Epizód magazin és a TVR-hét egy-egy újságírója alkotja.

A Televíziós Újságírók Díja sok éves hagyománya, hogy ünnepélyes keretek között, látványos díjátadó gálán vehetik át a legjobbak az elismeréseket.

Forrás: Médiapiac
Fotó: Televíziós Újságírók Díja